• NanoSeptic

  The New Clean betyr kontinuerlig selvrensende overflater. Det betyr trygge, giftfrie materialer. Det betyr å gjøre skitne, offentlige trafikkpunkter med høy trafikk til renere overflater du kan se.

  The New Clean betyr mindre bekymring og et sunnere miljø — på jobb, skole, i helsetjenester og på reiser.

  NanoSeptic sine belegg og matter gjør skitne trafikknutepunkter, offentlige berøringspunkter til kontinuerlig selvrensende overflater. 

  Drevet av lys , NanoSeptic overflater bruker mineraliske nano-krystaller som skaper en kraftig oksidasjonsreaksjon. Arbeidet skjer døgnet rundt ved oksydering av overflaten og på den måten bekjemper kontinuerlig organiske forurensninger. 

  I motsetning til tradisjonelle desinfeksjonsmidler og rengjøringsmidler, bruker NanoSeptic overflaten ingen giftstoffer, tungmetaller eller kjemikalier , og ingenting frigjøres fra overflaten siden nanokrystallene er molekylært bundet til materialet.

  Finn ut hva The New Clean kan bety for virksomheten din. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan NanoSeptic kontinuerlig selvrensende matter og belegg kan være ditt første skritt mot å skape et selvrensende miljø.

Historien om NanoSeptic

Drevet av enkle, hverdagslige opplevelser med bekymringer om renslighet, bestemte NanoTouch-medstifterene Dennis Hackemeyer og Mark Sisson at det måtte være en bedre måte. En måte å levere renslighet på offentlige steder uten giftstoffer. En måte å levere renslighet uten å bruke mer kjemikalier. Og en måte å levere renslighet som ikke ville skade miljøet. Her er noen av hendelsene som fører til deres innovative tilnærming.

Historien om lille Johnnys ryggsekk

Lille Johnny reiser hjemmefra, setter seg på skolebussen og legger sekken på bussgulvet. Når han kommer på skolen, besøker han toalettet og legger ryggsekken på badegulvet. Han går på treningsstudioet og plasserer det på garderoben. Når han kommer hjem, legger han sekken på kjøkkenbenken. Det måtte være et sted i hjemmet der ryggsekken kunne hvile uten å spre forurensninger i hele huset.

Historien om flyplassreisende

John Smith, en av 895 millioner passasjerer årlig, reiser på forretningsreise og ankommer flyplassen tidlig. Før han går gjennom sikkerhet, bestemmer John seg for å besøke toalettet og gå over det fine, rene badegulvet. Han setter kursen mot sikkerhet der han blir pålagt å fjerne ... skoene ... og legge dem i sikkerhetsbingen. Neste fattige reisende setter telefonen, lommeboken, brillene og nøklene i den samme ekkel søpla. Hvis du ønsket å designe en måte å spre forurensninger blant reisende på 37 millioner flyreiser fra 9000 flyplasser, kunne du ikke gjøre en bedre jobb.

Aha-øyeblikket ved lunsj

NanoTouch-medstiftere spiste lunsj tidlig i forsknings- og utviklingsfasen og la merke til noen interessante atferd. En mor med et smårolling tørket av bordet med desinfiserende servietter og brukte håndrensemiddel på barnets hender. En servitør brukte det som så ut som en skitten klut for å "rense" et bord i nærheten. En person som kommer inn i restauranten nyser i hånden rett før du åpner døren. I toalettet var gulvet full av papirhåndklær fra folk som er redde for å berøre dørhåndtaket.

Det var ved denne lunsjen at grunnleggerne gjorde et par viktige erkjennelser. For det første er folk bekymret for "ren" med god grunn. Men rengjøring er ikke nok. Du må også gi en følelse av sikkerhet og sikkerhet ved å gjøre rent synlig. Og til slutt trenger ikke hele miljøet å være sterilt. Å levere en synlig ren overflate nøyaktig når og hvor det er behov er det endelige målet ... en rifle shot tilnærming. Vi leverer rene overflater der folk berører og hvor de hviler personlige ting, og vi gjør det med teknologi i stedet for giftstoffer.

NanoTouch i dag

NanoTouch Materials er lokalisert ved Center for Advanced Engineering & Research i Forest, Virginia. Alle NanoSeptic-produktene er produsert i USA. Vårt forsknings- og utviklingslaboratorium, finansiert av et tilskudd på 2 millioner dollar, utvikler kontinuerlig nye produkter og applikasjoner i vårt forsøk på å tilby renere, sunnere (mindre kjemikalier og gift) steder å bo, jobbe og leke i. Og vårt oppdrag blir omfavnet over hele verden ved hjelp av distributører i 30 land. Vi er ute etter å skape, ikke bare en ren verden, men en selvrensende verden!

 

 

Last ned mer informasjon om NanoSeptic